woensdag, februari 07, 2007

onze dagelijkse wandeling

natuurfotografie; Planken Wambuis
natuurfotografie; New Forestponys Planken Wambuis
Kyra in Planken Wambuis
natuurfotografie;boompaddenstoelen

Vanmiddag zijn Kyra en ik vertrokken voor een wandeling in de Planken Wambuis. Wij reden door Otterlo en vervolgden over de N310 tot ongeveer ter hoogte van de Oud Reemsterhei waar wij de auto parkeerden. Van hieruit ging het te voet verder. De camera kwam al snel uit haar hoes; de wilde New Forest ponys stonden ons als het ware al op te wachten. Een tamelijk grote kudde stond vlakbij de afrastering lekker te soezen in het winter zonnetje. De meeste stonden op rust. Een achterbeen op slot, sommige lagen en anderen waren aan het knabbelen aan takjes, mos of gras. Een heerlijk vreedzaam tafereel.
Kyra had het druk met een gevonden stok. Ter afwisseling van het spel meende zij de stok veilig te moeten begraven. Vervolgens groef zij de stok weer op! Zij vervolgde haar spel om na enige tijd de stok weer te begraven. De rest laat zich raden.
Klik maar op de titel voor een link over de Planken Wambuis. Een prachtig gebied waar het heerlijk vertoeven is. (Alle foto's (op deze weblog) zijn aan te klikken om te vergroten)