dinsdag, januari 27, 2009

vervolg Park de Hoge Veluwe

wildkijken wildkijken hoogzit Hoge Veluweop de hoogzit

Oud ReemsterzandOud Reemsterzand Park Hoge Veluwe

Momenteel zijn wij elke vrije minuut in het park de Hoge Veluwe te vinden. Omdat we jaarkaarten hebben kunnen we gratis het park in en er valt nog zoveel te ontdekken. Heerlijk dat het zo dichtbij is; we wandelen, fietsen en fotograferen wat af.

Oud Reemsterzand in Park Hoge Veluwe 

Oud Reemsterzand PHV

zaterdag, januari 17, 2009

Park de Hoge Veluwe

wilduitkijkpunt Millelamel Park Hoge Veluwe Vorige week zag het park er nog zo uit. Heel winters en erg koud. Jos wandelt met Kyra naar het wilduitkijkpunt 'Millelamel'.

sneeuwlandschap 'De Bunt' park Hoge Veluwe 'De Bunt' Zwartkop Een Zwartkop

Vandaag was er geen sneeuw meer te zien. Enkel een dun laagje ijs op het water van de 'Deelense Was'. Deelense was Park Hoge Veluwe  De vennen in dit gebied zijn ontstaan doordat de bodem bestaat uit een ondoordringbare laag waar het regenwater op blijft staan. In het Deelense Was werden vroeger schapen gewassen. Park Hoge Veluwe Deelense was  Na de wandeling nog genoten van een warme kop chocomelk met Appeltaart en toen was de middag weer voorbij.

Park Hoge Veluwe

zondag, januari 11, 2009

al 40.000 handtekeningen binnen

Afgelopen donderdag waren er al 40.000 handtekeningen binnen op petitie.nl  Dit betekent dat de Tweede Kamer zich moet buigen over de vraag of er een vuurwerkverbod voor particulieren gaat komen.

maandag, januari 05, 2009

schaatspret Hoge Veluwe

Afgelopen weekend kon er geschaatst worden op de grote vijver bij het jachthuis St. Hubertus in park de Hoge Veluwe. Zaterdagmiddag heb ik de schaatsen onder gebonden en genoten op het mooie ijs in de schitterende entourage van het park. Jos vermaakte zich met het maken van foto's en Kyra was pas echt blij toen ze het ijs op mocht.

schaatsen op vijver voor jachtslot St Hubertus HV

Jachthuis St Hubertus

samen schaatsen op de Hoge Veluwe St Hubertus

vrijdag, januari 02, 2009

65 miljoen de lucht in

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Op petities.nl kunt u een zinvol burgerinitiatief steunen. Beperking van het vuurwerkgebruik zodat in de toekomst alleen nog vuurwerk mag worden afgestoken door professionals. Ik ben voor...
Teken de petitie zodat de Haagse politiek zich kan uitspreken.